mrt
06
2017

KWK op Vakbeurs Facilitair

Geplaatst door admin in Nieuws getagged met KWK

Op vrijdag 27 januari stond KWK op de Vakbeurs Facilitair in de jaarbeurs Utrecht. Tjeerd de Wijs heeft hier samen met Marianne Stolk van Bureau Belnem een presentatie gegeven binnen het thema Huisvesting.

Het onderwerp van hun presentatie was ´Ons innovatieve´ huisvestingsconcept werkt niet, hoe krijgen we er GRIP op?’. Tijdens deze presentatie hebben zij gekeken naar bestaande huisvestingsconcepten en kantooromgevingen en aangegeven wat wel en niet werkt. Daarnaast zijn zij ingegaan op hoe huisvestingsconcepten optimaal op organisatieprocessen kunnen worden aangesloten, het zogenaamde OrganisatieGericht Huisvesten. Hieronder is de volledige presentatie terug te vinden.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op