KENNIS EN NIEUWS

Hier laten wij zien wat ons bezig houdt.

jan
16
2023
Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met groei, huisvesting, KWK, nieuwe vestiging, team, uitbreiding

Naast ons kantoor in Rotterdam opent KWK binnenkort de deuren van haar nieuwe vestiging in Breda. Op deze manier kunnen we onze relaties in het zuiden van Nederland nog beter adviseren bij hun verandertrajecten in huisvesting en vastgoed.

jan
20
2022
Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met fun, maatschappelijk, team, zorg

Van 24 t/m 28 januari 2022 vindt de wintereditie van The Carbage Run weer plaats. De start is in Kopenhagen en de deelnemers rijden de ultieme roadtrip door de sneeuw in een oud barrel door Zweden. Voor de 5e keer staat ook KWK weer aan de start.

dec
07
2021
Geplaatst door KWK in Nieuws

Bewegen op school is gezond. Tijdens de gymlessen en tussen de lessen door, in de pauzes en als onderdeel van de reguliere lessen. Op de Oscar Romeroschool in Rotterdam weten ze dat al langer. Hun schoolgebouw is er tijdens een grootschalige renovatie zelfs speciaal op ingericht.

sep
17
2021
Geplaatst door KWK in Nieuws

De Regisseur – Anderhalvemeter is magazine 4 in de reeks. Na 10 jaar KWK!, Veiligheid en Onderwijs volgt nu een editie die geheel gewijd is aan de bijzondere periode van de coronapandemie: Anderhalvemeter. We blikken terug en kijken natuurlijk vooral vooruit.