KENNIS EN NIEUWS

Hier laten wij zien wat ons bezig houdt.

jan
20
2022
Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met fun, maatschappelijk, team, zorg

Van 24 t/m 28 januari 2022 vindt de wintereditie van The Carbage Run weer plaats. De start is in Kopenhagen en de deelnemers rijden de ultieme roadtrip door de sneeuw in een oud barrel door Zweden. Voor de 5e keer staat ook KWK weer aan de start.

dec
07
2021
Geplaatst door KWK in Nieuws

Bewegen op school is gezond. Tijdens de gymlessen en tussen de lessen door, in de pauzes en als onderdeel van de reguliere lessen. Op de Oscar Romeroschool in Rotterdam weten ze dat al langer. Hun schoolgebouw is er tijdens een grootschalige renovatie zelfs speciaal op ingericht.

sep
17
2021
Geplaatst door KWK in Nieuws

De Regisseur – Anderhalvemeter is magazine 4 in de reeks. Na 10 jaar KWK!, Veiligheid en Onderwijs volgt nu een editie die geheel gewijd is aan de bijzondere periode van de coronapandemie: Anderhalvemeter. We blikken terug en kijken natuurlijk vooral vooruit.

aug
27
2021
Geplaatst door KWK in Nieuws

Het kantoor aanpassen voor de terugkeer van medewerkers, een visie ontwikkelen op de thuiswerkplek en nadenken over een nieuwe manier van werken voor de toekomst. Hoe doe je dat? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe betrek je medewerkers in dat proces? Vragen waarbij wij in onze whitepaper stil staan.