Bel 010 - 254 00 33

KWK Interim Professionals

De juiste mensen op de juiste plek.

Naast onze dienstverlening op het gebied van Organisatiegericht Huisvesten en Organisatiegericht Beheren beschikt KWK met haar Interim Professionals over een netwerk van adviseurs en projectmanagers waarmee wij betekenisvolle ruimtes creëren voor mensen die er iedere dag werken, leven en leren.
Wij zijn altijd op zoek naar talent en wij zetten graag de juiste professionals op de juiste plek. Heeft u interesse om via KWK bij een interessante opdrachtgever geplaatst te worden? Dan komen wij graag met u in contact.
Stuur ons uw CV of neem contact op met onze regisseur Interim Professionals Patrick IJtsma via ijtsma@kwkbv.nl of 06-18 19 81 53.

Beschikbare Interim Professionals
Bent u op zoek naar een Interim Professional voor uw bedrijf? Voor een kortere of langere periode? Bekijk onderstaand overzicht om te zien welke Interim Professionals KWK voor u beschikbaar heeft. In één oogopslag ziet u waar degene beschikbaar is en voor hoeveel uur per week.

Bekijk

Beschikbare vacatures
Vanuit KWK | Interim Professionals hebben wij al diverse vacatures opgevuld, onder andere bij de Provincie Flevoland en Spirit Jeugdhulp. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij nog op zoek naar professionals. Onderstaand vindt u een overzicht van de beschikbare vacatures.

Bekijk

Overzicht beschikbare Interim Professionals en beschikbare vacatures:

Filter: Toon alles - Beschikbare Interim Professionals - Beschikbare vacatures
Beschikbaar: Huisvestingsadviseur & Projectmanager
Rotterdam
7 jaar
24 uur
WO

Beschikbaar per    : 01-07-2018
Woonachtig            : Rotterdam
Inzet                         : 24 uur per week

Ik ben een enthousiaste huisvestingsadviseur / projectmanager met 7 jaar ervaring op het snijvlak van huisvestingsadvies, facility management en projectmanagement. Door mijn inlevingsvermogen ben ik goed in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen en de eisen en wensen van gebruikers en een organisatie van grof tot fijn te vertalen van Business Case tot en met een bruikbaar gebouw.

Mijn persoonlijke drive zit erin, om het optimale te realiseren, binnen de kaders die gesteld zijn. Daarnaast vind ik het ook belangrijk af en toe stil te staan bij de vraag, of we nog wel met de goede dingen bezig zijn.

Lees meer
Vacature: Projectmanager Woningbouw
Hoofddorp
5 jaar
32 uur
WO

Voor de gemeente Haarlemmermeer zoeken wij een projectmanager die in staat is om woningbouwplannen als gebiedsontwikkelaar op te kunnen pakken. Omdat steeds minder woningbouwprojecten op eigen gemeentegrond plaats vinden zijn wij op zoek naar een projectmanager die in staat is om met uitnodigingsplanologie om te gaan. De projecten bevinden zich in de voorbereidingsfase.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de gestelde doelen zoals die zijn afgesproken met de bestuurlijke – en ambtelijke opdrachtgever. Je organiseert en structureert op professionele wijze jouw projecten, regisseert de inbreng en bijdragen door externe partijen en de diverse gemeentelijke teams. Je rapporteert professioneel over voortgang en legt verantwoording af over jouw project naar de ambtelijk- en bestuurlijk opdrachtgever. Binnen het team lever je een bijdrage aan de gezamenlijke professionalisering en intervisie.

Lees meer
Vacature: Projectleider Herbestemming
Regio ZO-Nederland (Noord-Brabant)
5 jaar
16 uur
HBO

Deze gemeente vraagt een ervaren projectleider om de herbestemming tot het moment van “go-no go” ter hand te nemen, zodat dit bij een “go” besluit naar de volgende fase gebracht kan worden.

Tot het moment van “go-no go” dienen de navolgende werkzaamheden te worden uitgevoerd.
1. Vervaardigen van een helder PvE – prestatiebestek voor het oude Raadhuis.
2. Voorbereiden van de benodigde bestemmingsplanprocedure.
3. Algeheel omvattende aanbestedingsprocedure.
4. Voorbereiden juridische splitsing van het oude en nieuwe deel.

Het betreft een parttime functie met een inzet van 16-24 uur per week. De optie tot verlenging bedraagt 2 x 6 maanden.
Startdatum: 01-08-2018
Einddatum: 31-07-2019

Lees meer
Beschikbaar: (Senior) Account & Project manager
Provincie Utrecht
30 jaar
36 uur
HBO

Beschikbaar per    : 01-09-2018
Woonachtig           : Provincie Utrecht
Inzet                        : 36 uur per week

Ik ben een ervaren kandidaat met een energieke, creatieve persoonlijkheid die goed luistert en in staat is om de wederzijdse belangen goed te matchen. Het leveren van kwaliteit binnen gestelde kaders is vanzelfsprekend voor mij. Ik lever graag een toegevoegde waarde aan mijn projecten. Aan het opbouwen en onderhouden van relaties en bouwen van sterke teams hecht ik veel belang.

Ik beschik over een sterk analytisch vermogen op zowel relationeel vlak als op situationeel vlak.

Lees meer
Bent u op zoek naar een projectmanager en bent u nieuwsgierig geworden wat KWK | Interim Professionals voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze regisseur Interim Professionals Patrick IJtsma via ijtsma@kwkbv.nl of 06-18 19 81 53.