ONZE WERKGEBIEDEN

Overheid, onderwijs, veiligheid en zorg. In deze domeinen ligt de focus van KWK. Wij adviseren daarnaast ook woningcorporaties, zakelijke dienstverleners en meer. Elk domein heeft een eigen speelveld met spelregels. Wij vinden het belangrijk om te weten wat onze klanten bezighoudt. Zo kunnen wij hen van het beste advies voorzien.

Onderwijs

Onderwijs heeft een veilige, gezonde en flexibele omgeving nodig. Een omgeving die motiveert en inspireert tot ontdekken, leren en doorontwikkelen. KWK begrijpt dit als geen ander en zet zich in om voor ieder project hier maximaal rendement te behalen.

Veiligheid

Binnen het veiligheidsdomein is het van essentieel belang dat het primaire proces centraal staat omdat veranderingen direct gevolgen kunnen hebben voor de veiligheid. KWK is gewend binnen het spanningsveld van hulpverleners, politieke verantwoordelijkheden en uitvoerende partijen als regisseur zorg te dragen voor gestroomlijnde bouwprocessen.

Overheid

Dagelijks ontzorgen onze ervaren huisvestingsregisseurs opdrachtgevers bij het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en zelfstandige bestuursorganen bij het realiseren en beheren van duurzame, gezonde, toekomstbestendige gebouwen en werkomgevingen.

Kantoren

In het domein kantoren werkt KWK voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers zoals woningcorporaties, IT dienstverleners, verzekeraars, accountants en retail organisaties.
In onze dienstverlening staan de behoeften en belangen van onze klanten centraal. Samen met gebruikers realiseren we efficiënte en gezonde huisvesting op maat.

Zorg

Kostenreductie? Terug naar de basis? Zelfsturende teams? Toekomstgericht huisvesten? Wij kennen de risico’s, randvoorwaarden en de kansen. We denken graag met u mee als u in een situatie terecht zou komen waarin de kosten teruggedrongen moeten worden en alle faciliteiten tóch toekomstbestendig beschikbaar dienen te zijn: wij maken het graag simpel!

Onze resultaten

Bekijk hier onze projecten.

Nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak