mrt
01
2018

KWK partner van Diergaarde Blijdorp

Geplaatst door KWK in Nieuws

KWK | Huisvestingsregisseurs is sinds 1 januari 2018 zakenkringpartner van Diergaarde Blijdorp. Als Rotterdams adviesbureau dragen wij Blijdorp een warm hart toe en ondersteunen wij graag de bouw van nieuwe verblijven en gebieden die u kunt ontdekken!

Diergaarde Blijdorp is één van de eerste dierentuinen ter wereld die door één architect ontworpen is. Architect Sybold van Ravesteyn maakte niet alleen een plan voor de dierverblijven, ook de looproutes, bomen en planten en de gebouwen waren onderdeel van zijn creatie. Veel van deze beelden behoren tot 22 Rijksmonumenten die de Diergaarde rijk is.

Diergaarde Blijdorp is een van Europa’s mooiste dierentuinen! Een plek van bijzondere ontmoetingen. De plek waar iedereen graag is en elkaar ontmoet. De plek waar bezoekers wat van opsteken, geïnspireerd door raken en een nieuw soort liefde voor de natuur ontdekken. Mens, plant en dier zijn met elkaar verbonden, hebben elkaar nodig en dus moeten we goed voor elkaar zorgen. Hier helpen wij graag bij!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op