apr
13
2018

KWK aanwezig op de Real Estate Career Day 2018

Geplaatst door KWK in Nieuws

Op woensdag 25 april 2018 vindt op de faculteit Bouwkunde van de TU Delft de 24e editie van de Real Estate Career Day (RECD) plaats en KWK is erbij! Dit jaarlijks terugkerende evenement is hét grootste landelijke vastgoedevenement voor studenten.

Studenten kunnen tijdens deze dag een blik werpen op de vastgoedwereld en op directe wijze in contact komen met o.a. KWK. Wij hopen op deze dag, waar ongeveer 250 studenten aan deelnemen, in contact te komen met getalenteerde studenten. Studenten die klaar zijn om de volgende stap te maken op weg naar een mooie carrière, wat ook het thema van deze editie is: “Taking the next step”.

KWK staat op de bedrijvenmarkt die plaatsvindt tijdens de netwerkborrel aan het eind van de Real Estate Career Day. We ontvangen je daar graag voor meer informatie over onze werkzaamheden binnen het vastgoed. Wij informeren studenten graag over de mogelijkheden van een afstudeerstage en/of carrière bij ons! KWK is altijd op zoek naar vastberaden studenten die zoveel mogelijk kennis en ervaring tot zich willen nemen om zijn of haar carrière te starten en/of zich graag zouden willen ontplooien.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op