sep
26
2019

Gezonde leeromgeving: ‘Ech Well!’

Geplaatst door KWK in Nieuws

Deze maand staat in de nieuwe uitgave van Schoolfacilities een artikel van KWK directeur Jeroen van Kessel en zelfstandig adviseur bij diverse schoolbesturen Pim Commandeur. Het artikel gaat over een gezonde leeromgeving in de stadsregio Rotterdam.

De basis voor goed onderwijs is dat kinderen en leerkrachten optimaal kunnen presteren. Diverse onderzoeken wijzen uit dat een gezonde leeromgeving een belangrijke voorwaarde is om deze prestaties mogelijk te maken. Gezondheid gaat verder dan het ‘Programma van Eisen Frisse Scholen’ en de schoolbesturen in de Stadsregio Rotterdam zijn zich hier steeds meer van bewust. Tijd voor een nieuwe start!

Wij wensen je veel leesplezier! (klik op onderstaande regel om naar de PDF van het artikel te gaan)
Artikel Schoolfacilities Gezonde leeromgeving in de stadregio Rotterdam ‘Ech Well’

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op