jan
16
2023

KWK opent nieuwe vestiging Breda

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met groei, huisvesting, KWK, nieuwe vestiging, team, uitbreiding

Naast ons kantoor in Rotterdam opent KWK binnenkort de deuren van haar nieuwe vestiging in Breda. Op deze manier kunnen we onze relaties in het zuiden van Nederland nog beter adviseren bij hun verandertrajecten in huisvesting en vastgoed.

Dit alles volgens de vertrouwde KWK aanpak waarbij de gebruiker centraal staat. Collega’s Max Kraakman en Niels van Oosterbosch nemen samen de bedrijfsvoering vanuit Breda op zich en breiden de huidige kennis en kwaliteit van KWK daar verder uit.

De opening van de nieuwe vestiging volgt de groeiambitie die KWK de afgelopen jaren heeft doorlopen en de komende jaren wil voortzetten. Geografische groei is dan een logische volgende stap. Een merkbare groei van de projectportefeuille samen met de behoefte om ook in het zuiden van het land dichter bij de klant aanwezig te zijn, hebben geleid tot deze stap.

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de nieuwe vestiging nog in volle gang. Naast de voorbereidingen met betrekking tot de vestiging zelf zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Heb je interesse? Kom dan binnenkort langs voor een kop koffie! Neem contact op met Max Kraakman en Niels van Oosterbosch om kennis te maken.

Max: kraakman@kwkbv.nl / 06 24 98 90 06
Niels: oosterbosch@kwkbv.nl / 06 48 35 75 21

Als je benieuwd bent hoe onze vestiging eruit gaat zien, volg ons dan op LinkedIn!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op