jan
11
2024

KWK bestaat 15 jaar!

Geplaatst door admin

KWK bestaat 15 jaar en daarom vieren we het komend jaar feest! Uiteraard laten we deze prachtige mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan en staan we op verschillende momenten en manieren stil bij ons jubileum.

Op 24 maart 2009 is KWK gestart aan de Waterloostraat in Rotterdam. 10 jaar later, in 2019 werd het tijd voor een ruimer pand en zijn we verhuisd naar ons huidige kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Geografische groei werd een logische volgende stap. De merkbare groei van de projectportefeuille samen met de behoefte om ook in het zuiden van het land dichter bij de klant aanwezig te zijn, hebben geleid tot de opening van de KWK-vestiging in het Blushuis in Breda.

Inmiddels 15 jaar later is KWK een team met ruim 25 collega’s die met veel plezier betekenisvolle ruimtes en voorzieningen creëren voor mensen die daar dagelijks in Werken, Leven en Leren.

Wij zullen in dit feestelijke jaar op verschillende momenten stilstaan bij wat wij de afgelopen 15 jaar met elkaar, onze samenwerkingspartners, ons netwerk van interim professionals en onze relaties bereikt hebben. En omdat we dit jaar een dagje extra hebben, (2024 is een schrikkeljaar!) gaan wij die dag éxtra goed benutten! Hou hiervoor onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Op deze webpagina houden we iedereen op de hoogte van de activiteiten die wij vanuit KWK zullen organiseren en plaatsen we ook foto’s van de diverse activiteiten.

Kortom, voldoende om komend jaar naar uit te kijken en onze LinkedIn-pagina in de gaten te houden.

Wij kijken uit naar een prachtig jubileumjaar!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op