jul
04
2024

Feestje: KWK 15 jaar viering met de collega’s!

Geplaatst door KWK

Eind juni hebben we met de KWK-collega's geproost op ons 15-jarig jubileum en de start van de zomer gevierd. We kijken terug op een prachtige zonnige dag die we in Breda hebben doorgebracht!

We zijn de ochtend begonnen met koffie en gebak op ons KWK kantoor in Breda en hebben met elkaar geluisterd naar collega Gerard die ons meer heeft verteld over het project voor de Hogeschool Rotterdam.

De lunch hebben we op het water genuttigd. Tijdens een sloeptocht over de Singel hebben we Breda eens vanaf  de andere kant gezien. Heerlijk in de zon hebben we genoten van broodjes, sapjes en fruit. We konden even goed opladen voor het actieve deel van de dag: de citygame!

Na de lunch werden de collega’s in drie groepen opgesplitst en kon de wandeltocht door Breda beginnen, waarbij een gezonde, lichte vorm van competitie niet ontbrak. Er moesten namelijk een aantal “listige” vragen opgelost worden. Waar we tijdens de lunch nog relaxed en gedachteloos van het zonnetje genoten, moesten de hersenen nu toch wel aan de bak. Veel gekraak en gelach verder zijn we tot een hoop oplossingen gekomen en konden we met een koud drankje napraten en nagenieten over de puzzels en raadsels.

In de avond hebben we met elkaar genoten van het zomerse weer op het terras met natuurlijk een hapje en drankje. Kortom, een heerlijke dag waar we met veel plezier op terugkijken!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op