jul
09
2024

KWK Domeindag Onderwijs

Geplaatst door KWK

Op donderdag 4 juli 2024 was het zover: de KWK Domeindagen vonden plaats. Tijdens één middag op vier verschillende locaties in Nederland schonken we aandacht aan drie domeinen waarin KWK werkzaam is. In dit bericht een impressie van de KWK Domeindag Onderwijs die in Rotterdam plaats vond.

In Rotterdam zijn we op de fiets gestapt voor een rit langs een aantal van onze onderwijsprojecten.

Vanuit het centrum van Rotterdam fietsten we naar de eerste stop: Crooswijk. Collega Wouter Boon lichtte daar het project OBS Crooswijk nader toe. Daarna vervolgde de tocht naar het Alkemadehof waar collega Riny Kort meer vertelde over het project CVO Accent. De derde stop was bij de Horeca Vakschool aan de Noordsingel met collega Bart van der Meer als presentator over de KWK-werkzaamheden binnen dit project.

Vervolgens is de groep via het Marnix Gymnasium naar het project van de Nicolaasschool aan de Schiedamseweg gefietst. Daar werd een uitgebreidere stop ingelast en zijn we de Nicolaasschool ingegaan voor een presentatie van Maartje Nuy van Studio Nuy van Noort en Tom Hoek van Dijke van de gemeente Rotterdam. Tijdens de presentatie gingen de werkzaamheden aan de nieuwbouw buiten uiteraard onverstoorbaar door!

Wij kijken terug op een inspirerende en actieve middag die we met elkaar op het terras hebben afgesloten onder het genot van een hapje en drankje!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op