jul
11
2017

KWK meets JAZZ

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met fun, KWK, relaties

Samen met een aantal relaties heeft KWK op zaterdag 8 juli het North Sea Jazz festival in Rotterdam bezocht. Gedurende het programma kwam de groep een aantal keer bijeen voor een borrel, daarnaast kon iedereen op eigen gelegenheid optredens van de diverse artiesten bezoeken. KWK wil hiermee haar relaties bedanken voor het vertrouwen over de afgelopen jaren.

Op deze tweede dag van het North Sea Jazz festival wemelde het dit jaar van de powervrouwen: Norah Jones, Gladys Knight, Laura Mvula, Dianne Reeves, Mary J. Blige en Solange Knowles. De aanwezigen hebben genoten van de gevarieerde en gezellige avond. Ieder naar zijn eigen voorkeur voor genre en muziekstijl. Namen als Roberto Fonseca, Gladys Knight, Miles Mosley en natuurlijk De La Soul kwamen veel terug bij de borrels op het dakterras van de Tigris! KWK bedankt alle aanwezigen voor de mooie avond.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op