aug
11
2017

Carbage run 2018

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met fun, maatschappelijk

KWK’s Bas Kohlmann is met zijn vrouw Caroline ingeloot voor de Carbage run 2008, die start op 5 februari 2018. In 5 dagen moeten de teams van München naar Bratislava rijden. Een afstand van 2.500 kilometer met een auto die niet meer dan € 500 mag kosten. Het is een ludieke en gezellige rally.

Met hun deelname willen Bas en Caroline geld ophalen voor stichting ‘Make a Wish Nederland’. Het doel van deze stichting is het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geluk en de positieve energie die voortkomt uit de acties van “Make a Wish” raakt Bas en Caroline. Daarom hebben zij voor dit goede doel gekozen.

Het avontuur van Bas en Caroline wordt mede mogelijk gemaakt door KWK. Daarnaast is tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe branding van KWK een oproep gedaan aan alle genodigden om geen cadeaus te geven, maar een donatie te doen. Wij willen iedereen die een donatie heeft gedaan hiervoor hartelijk bedanken.

Wilt u nog doneren? Dat kan via deze link. De kinderen van Make a Wish zullen u dankbaar zijn.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op