aug
11
2017

Huisvestingsregisseurs

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met KWK

Onze huisvestingsregisseurs trekken in een project de regie van het proces naar zich toe. Op deze manier willen wij onze klanten ontzorgen.

In de projecten voor onze klanten beginnen wij met de vraag achter de vraag. Wat is de achtergrond van de vraag die wordt gesteld? Wanneer is het project een succes? Hoe kan het project worden ingericht? Zijn de juiste teamleden al vertegenwoordigd? Wij organiseren dat er gedurende het gehele project één aanspreekpunt is, die verantwoordelijk is voor zowel de voorbereiding, uitvoering als de oplevering. Wij ontzorgen u door de regie van het proces naar ons toe te trekken. Wij zijn uw huisvestingsregisseur!

Een regisseur is iemand die de (creatieve) supervisie voert over een groep mensen en samen met de producent de inhoudelijke lijn en de uiteindelijke voorstelling bepaalt. Regisseurs kunnen zich specialiseren in bepaalde vakgebieden: film, toneel, radio en televisie. Huisvestingsregisseurs doen dat op hun vakgebied. Onze 15 regisseurs werken ook samen in een team, stellen zelf hun crew van professionals samen, voeren regie over het hele huisvestingsproces, beheersen het scenario van initiatief tot en met beheer, werken met draaiboeken met concrete fases en stappen, communiceren met alle acteurs in verschillende sets en decoren (onderwijs, overheid, veiligheid en zorg), faciliteren en coördineren en zetten de lijnen uit met een gemeenschappelijke drive om voor u als de hoofdrolspeler of kritisch publiek het beste resultaat te behalen.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op