jan
01
2018

KWK | Interim Professionals

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met team

Sinds 1 januari 2018 is het KWK-team uitgebreid met de komst van Patrick IJtsma.

Als regisseur zal Patrick verder vormgeven aan
KWK | Interim Professionals.

Naast onze dienstverlening op het gebied van Organisatiegericht Huisvesten en Organisatiegericht Beheren beschikt KWK met de Interim Professionals over een netwerk van adviseurs en projectmanagers waarmee wij betekenisvolle ruimtes creëren voor mensen die er iedere dag werken, leven en leren.

In januari is Odette de Koning als projectleider gedrag vanuit KWK | Interim Professionals toegevoegd aan ons adviesteam bij de Provincie Flevoland. In februari is Maja Sibbel gestart als procescoördinator facilitair bedrijf De Koppeling bij Spirit Jeugdhulp.

Vanaf 1 maart sluiten onze KWK-collega’s Michiel Boelens en Frank Lenselink zich als ‘Maanmannen’ aan bij ons groeiend netwerk. Hiermee blijven zij samen met ons en onze opdrachtgevers werken aan een gezonde, duurzame en betekenisvolle werkomgeving voor ons allemaal.

Nieuwsgierig geworden wat KWK | Interim Professionals voor u kan betekenen? Binnenkort hoort u meer van ons! Kunt u niet wachten? Neem dan alvast contact op met Patrick via ijtsma@kwk.previewzone.nl of 06-46262438.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op