feb
06
2018

Op avontuur voor Make a Wish Nederland!

Geplaatst door KWK in Nieuws

Voor Stichting “Make a Wish Nederland” doet Bas Kohlmann samen met zijn vrouw Caroline mee aan The Carbage Run 2018. Dit is Europa’s grootste en gekste barrelrally. Een 5-daags avontuur van een paar duizend kilometer door Europa in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro.

Bij The Carbage Run gaat het niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Daarnaast wordt er als extra uitdaging een wedstrijdelement toegevoegd aan de hand van ludieke opdrachten. Het avontuur van Caroline en Bas wordt mede mogelijk gemaakt door KWK.

De start is in München op 5 februari 2018. Via Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Servië, Roemenië en Hongarije is de finish op 9 februari in Bratislava (Slowakije). Het wordt een tocht van ongeveer 2.500 km vol sneeuw, uitdagende wegen en unieke landschappen.

Klik hier naar de actiepagina van Bas en Caroline te gaan, en doneer!

Volg Bas en Caroline op Facebook om op de hoogte te blijven van hun avontuur.

https://www.facebook.com/Team-Kohlmann-334403047073299/?hc_ref=ARTFFGnzCkkuyf8nQrbKoKsoU5Jy8lo8yngVIFVbAj3mqAKJ3p1fpBDw3wOyZ5HS2YU

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op