jan
18
2019

Team Kohlmann doet weer mee aan de Carbage Run

Geplaatst door KWK in Nieuws

Voor de 3e keer neemt Bas Kohlmann van KWK, samen met zijn vader, deel aan de Carbage Run: Europa’s grootste en gekste barrelrally. Dit 5-daagse avontuur van ongeveer 2500 kilometer wordt gereden in een auto die niet meer mag kosten dan 500 Euro.

De Carbage run gaat niet om snelheid en/of tijd maar wel om creativiteit, gekkigheid, avontuur en lol maken! Het gaat er niet om wie het eerste aankomt maar er is wel een wedstrijdelement: elke dag zijn er ludieke opdrachten waarmee de teams punten kunnen scoren. Het team met de meeste punten aan het einde van de week wint.

Team Kohlmann doet mee voor de lol en om geld in te zamelen voor een Petra Bike Racerunner voor het Sophia Revalidatie centrum. De Petra Bike is een kostbare driewiel loopfiets waarmee elk kind, dat normaal niet of heel moeilijk zelfstandig kan lopen, nu over de atletiekbaan kan sprinten! Voor gehandicapte kinderen een uitlaatklep en manier om zich motorisch en fysiek te ontwikkelen.

Een Petra Bike Racerunner kost ongeveer 2.500 EURO en team Kohlmann streeft ernaar om dit bedrag bij elkaar te rijden door de tocht door Scandinavië te volbrengen.
Op maandag 11 februari 2019 staan zij aan de start in Kopenhagen, Denemarken en op vrijdag 15 februari 2019 finishen zij in Helsinki, Finland. De route is bijna 2500 kilometer met uitdagende wegen, prachtige landschappen, bijzondere bezienswaardigheden en vooral veel sneeuw!

KWK steunt Team Kohlmann door hen te sponsoren. Wilt u Team Kohlmann ook helpen om de beoogde 2.500 EURO te behalen voor de Petra Bike? Doneer dan via deze link uw bijdrage.

Bent u benieuwd naar de avonturen van Team Kohlmann tijdens de run? Klik dan hier om hen te volgen via Facebook.

In dit YouTube filmpje ziet u een impressie van Team Kohlmann in voorgaande edities van de Carbage Run.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op