mei
07
2019

Wouter Boon gastdocent TU Delft

Geplaatst door KWK in Nieuws

Onze collega Wouter Boon is afgelopen maand weer gestart met lesgeven aan de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Als praktijkdocent geeft hij wekelijks een college of een workshop aan een groep van ongeveer 30 studenten.

De studenten die in hun tweede jaar zitten kunnen gedurende 2 maanden rekenen op de expertise van Wouter op het gebied van projectmanagement. Aan de hand van diverse praktijkcases en workshops maakt hij hen wegwijs binnen het bouwprojectmanagement.

Wouter oefent het gastdocentschap nu voor de 4e keer met veel plezier uit: “Het is elk jaar weer ontzettend leuk om te zien hoe enthousiast de studenten worden van de inbreng van mijn praktijkervaring. Je ziet dat zaken die ze in theorie leren en nu vanuit de praktijk horen ineens op hun plaats vallen. Ik vind dat ontzettend leuk werk!”

Op onderstaande foto zijn de studenten aan het blokken op een Samenwerkingsovereenkomst (SOK). In die Samenwerkingsovereenkomst maken de studenten onderling afspraken hoe ze tijdens de course met elkaar als samenwerkingspartners om willen gaan.

Hier werken de studenten aan een zogenaamde Work Breakdown Structure (WBS) van een woningbouwproject:

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op