aug
13
2019

Online versie van KWK magazine “De Regisseur”

Geplaatst door KWK in Nieuws

Tijdens het feest ter ere van het 10-jarig bestaan van KWK heeft de Ambassadrice van Rotterdam, Marja van Katendrecht de eerste editie van het KWK magazine "De Regisseur" overhandigd aan Wilco Ouwens. Het is een Work. Live. Learn.-magazine over KWK met verhalen en foto's van toen en nu en onze visie op de toekomst.

Wij zijn ontzettend trots op waar KWK nu staat en hoe wij daar de afgelopen 10 jaar naartoe gewerkt hebben. Daarom nemen wij u met “De Regisseur” graag een stukje mee terug in het verleden, laten u zien waar wij nu staan en delen wij graag onze visie op de toekomst.

Iedereen die eind juni op ons feest aanwezig was, heeft een exemplaar van “De Regisseur” mee kunnen nemen. Voor degenen die er helaas niet bij konden zijn, maar wel graag een kijkje willen nemen in het magazine, hebben wij een online exemplaar beschikbaar.

Wij wensen u veel leesplezier met de online versie van “De Regisseur”.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op