mrt
16
2020

Uitnodiging workshop-middag: “Hoe onderhouden we ons flexibele werkconcept?”

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met bijeenkomst, Kennisdag, Overheid, werkconcept, werkprocessen

Graag nodigen KWK Huisvestingsregisseurs en Bureau Belnem u uit voor een workshop-middag over het onderhouden van het flexibele werkconcept op dinsdag 19 mei 2020.

Een workshop voor opdrachtgevers in de overheidsmarkt die een implementatie van huisvestingsconcept achter de rug hebben of daar nog voor staan. Lees hier alle informatie.

De meeste organisaties streven een toekomstbestendig, flexibel werkconcept na. De afgelopen jaren zijn veel gemeenten, provincies, waterschappen en ZBO’s met dat doel voor ogen op een ander werkconcept overgestapt en hebben daarmee mooie resultaten bereikt. Toch is het de vraag of dit nieuwe werkconcept nog steeds voldoet en of de medewerkers tevreden zijn. Voldoet het wel aan de verwachtingen? Worden de werkprocessen van de medewerkers optimaal gefaciliteerd? Zou er niet regelmatig een “APK” moeten plaatsvinden, waarbij het werkconcept opnieuw onder de loep wordt genomen en waar nodig wordt bijgesteld? Hoe pakken we dat dan aan?

Met dat thema gaan we in een workshop-middag met elkaar aan de slag. U krijgt praktische handvatten en tips om een werkconcept in te voeren, te beheren en te optimaliseren. Op deze inspirerende en leerzame middag met andere overheidsorganisaties kunnen ervaringen worden uitgewisseld waardoor er ook van elkaar geleerd kan worden.

De workshop wordt georganiseerd door Tjeerd de Wijs van KWK Huisvestingsregisseurs en Marianne Stolk van Bureau Belnem en vindt plaats op dinsdag 19 mei 2020 in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, direct naast het centraal station.
De kosten voor het deelnemen aan de workshop bedragen € 150,- exclusief btw. Dit is inclusief materiaal, lunch, drankjes en netwerkborrel na afloop.

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar: apk@kwkbv.nl

Programma
12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Kennismaking en ervaringen delen
13.30 uur Invoering van werkconcepten
14.45 uur Pauze
15.00 uur Beheer van werkconcepten
16.15 uur Wat nemen we mee?
16.45 uur Borrel

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op