jul
24
2020

NIEUW: KWK magazine De Regisseur – Veiligheid

Geplaatst door KWK in Nieuws

In juni 2019 hebben wij ter ere van het 10-jarig bestaan van KWK een magazine uitgebracht: De Regisseur. De toenmalige editie stond in het teken van 10 jaar KWK en wij namen u daarin mee naar het verleden, lieten zien waar we op dat moment stonden en hoe wij de toekomst zagen.

Nu ongeveer een jaar later brengen wij met veel trots de volgende uitgave van De Regisseur uit. Dit keer staat het domein Veiligheid centraal. U kunt in het magazine lezen aan welke interessante veiligheidsprojecten KWK een bijdrage heeft geleverd en gaan wij in gesprek met opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Omdat de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) een opdrachtgever van het eerste uur is van KWK, heeft Bas Kohlmann het eerste exemplaar van De Regisseur Veiligheid overhandigd aan regionaal projectmanager en operationeel leider Sjaak Seen van de VRR.
Klik hier om het filmpje van de overhandiging te bekijken.

Wij hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het lezen van het magazine als wij aan het maken van dit wederom unieke exemplaar!

Lees hier De Regisseur – Veiligheid

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op