dec
04
2020

NIEUW: KWK magazine De Regisseur – Onderwijs

Geplaatst door KWK in Nieuws

Na “De Regisseur – 10 jaar KWK!” en “De Regisseur – Veiligheid” presenteren wij met veel trots de derde editie van ons KWK magazine: “De Regisseur – Onderwijs”! Het is een magazine geworden met mooie onderwijsprojecten waar wij in de afgelopen jaren met veel plezier aan gewerkt hebben en een magazine waar wij wederom trots op zijn.

Deze uitgave van De Regisseur geeft een goed beeld van wat KWK allemaal doet binnen het domein Onderwijs. De projecten die besproken worden in het magazine variëren van basisscholen tot middelbare scholen en van mbo’s en hbo’s tot universiteiten. Al deze verschillende typen onderwijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: ‘Een leven lang leren’ noemen wij dit.

Onlangs heeft Jeroen van Kessel het nieuwe exemplaar van ons KWK-magazine ‘De Regisseur’ overhandigd aan de Vice-Rector Magnificus/Vice-President Education in het College van Bestuur van de TU Delft Prof. Dr. Rob F. Mudde. Rob Mudde werkte nauw samen met KWK tijdens de realisatie van het Teaching Lab op het campusterrein van de universiteit. In deze derde uitgave van De Regisseur staat het domein Onderwijs centraal en kunt u alles lezen over de interessante onderwijsprojecten waar wij met veel enthousiasme aan werken. Hieronder vindt u het hele filmpje van het gesprek met Prof. Dr. Rob F. Mudde:

Wij hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het lezen van het magazine als wij aan het maken van dit wederom unieke exemplaar!

Lees hier De Regisseur – Onderwijs

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op