mei
20
2021

Whitepaper Lego® Serious Play®

Geplaatst door KWK in Nieuws

In het begin van een herhuisvestingstraject wordt bepaald waaraan de nieuwe huisvesting moet voldoen. Daarvoor is gebruikersinformatie nodig. Hoe ziet de organisatie eruit? Hoe wordt er gewerkt? Op welke manier
wil men de nieuwe huisvesting gaan gebruiken?

Met Lego® Serious Play® kan deze informatie boven water komen! De inzet van Lego® bevordert een creatief denkproces, waarbij naar de ideale toekomst wordt gekeken. Deelnemers worden mentaal en fysiek uit het bestaande proces en de bestaande omgeving gehaald. De input die wij ophalen met behulp van Lego® Serious Play®-sessies kunnen wij erg goed vertalen naar een toekomstbestendige huisvestingsvisie.

Lees hier het Whitepaper Lego Serious Play – KWK en FireWare.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op