jul
15
2021

De uitbreiding en optimalisatie van de Thomas More Hogeschool

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met huisvesting, onderwijs, projectmanagement

Het project van de uitbreiding en optimalisatie van de Thomas More Hogeschool aan de Stationssingel te Rotterdam is onlangs door ons afgerond. Wij kijken terug op een mooi en uniek project in hartje Rotterdam waar KWK van begin tot eind verantwoordelijk was voor het projectmanagement.

De uitbreiding van de Thomas More Hogeschool heeft plaatsgevonden in het hart van het gebouw. Hier is nu ook de unieke samenkomstplek voor de studenten en docenten ‘Café 80’.
Wij kijken terug op een mooi afgerond project waar we fijn hebben samengewerkt met de Thomas More Hogeschool, de RVKO, Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten, De Blaay van den Bogaard Raadgevende Ingenieurs, Ingenieursbureau Concretio en AVIJS bouw & onderhoud.

In onderstaand filmpje laten we graag het eindresultaat zien!

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op