jul
20
2021

Interview met Wouter Boon over het project Olympia College

Geplaatst door KWK in Nieuws

Onze collega Wouter Boon is al een aantal jaar als gastdocent werkzaam voor de faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Gedurende de maanden april tot en met juni begeleidt en beoordeelt hij een groep van ongeveer 30 tweedejaars studenten.

Onderwerpen als bouwproces & bouwmanagement, bouweconomie, bouwregelgeving en bouworganisatie & contract worden tijdens colleges behandeld. De afgelopen twee jaar heeft dit onderwijs vanwege COVID-19 allemaal online plaatsgevonden. Helaas was het dus ook niet mogelijk voor Wouter om een college te geven over de verschillende contractvormen en hoe hier vanuit opdrachtgevers op verschillende manieren tegenaan gekeken kan worden.

Om de studenten toch een soort college te kunnen geven, is een aantal filmpjes opgenomen die de studenten online kunnen bekijken. Door middel van interviews met de gastdocenten werden de verschillende thema’s behandeld. Ook Wouter heeft hieraan meegewerkt. Hij werd geïnterviewd over zijn project renovatie Olympia College van Stichting BOOR en over welke contractvorm hier gekozen is.

Bekijk in onderstaand filmpje het interview met Wouter Boon.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op