aug
27
2021

Whitepaper Terug naar kantoor na de coronacrisis

Geplaatst door KWK in Nieuws

Het kantoor aanpassen voor de terugkeer van medewerkers, een visie ontwikkelen op de thuiswerkplek en nadenken over een nieuwe manier van werken voor de toekomst. Hoe doe je dat? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe betrek je medewerkers in dat proces? Vragen waarbij wij in onze whitepaper stil staan.

Bij KWK hebben wij jarenlange ervaring met verandertrajecten in (kantoor)huisvesting, waarbij wij altijd de gebruiker centraal zetten. De verandertrajecten waar veel kantoororganisaties nu voor staan, zijn weliswaar gedreven vanuit de coronacrisis, maar in de basis zullen dezelfde processen als bij een regulier huisvestingstraject moeten worden doorlopen. Wel is er een grotere rol voor HR en verandermanagement weggelegd. Van werkstijlen, werkritmen en werkwaarden naar een passende, dynamische en flexibele hybride werkomgeving.

Wij begeleiden deze trajecten met veel plezier en zetten graag onze kennis en ervaring in om jou daarbij ook van dienst te zijn.

Lees hier onze Whitepaper Terug naar kantoor na coronacrisis.

Neem na het lezen gerust vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op