sep
17
2021

NIEUW: KWK Magazine De Regisseur – Anderhalvemeter

Geplaatst door KWK in Nieuws

De Regisseur – Anderhalvemeter is magazine 4 in de reeks. Na 10 jaar KWK!, Veiligheid en Onderwijs volgt nu een editie die geheel gewijd is aan de bijzondere periode van de coronapandemie: Anderhalvemeter. We blikken terug en kijken natuurlijk vooral vooruit.

Lees over alle mooie projecten die ‘gewoon’ zijn doorgegaan in een periode waarin niet alles vanzelfsprekend was en hoe wij grote verhuizingen tijdens corona hebben begeleid.

Hoe heeft deze spannende en uitdagende coronaperiode ons beeld verrijkt? Hoe gaan we straks om met de werkomgeving na de coronapandemie? Is er misschien meer ruimte voor samenwerken en ontmoeten nodig op kantoor en werken we voor klussen die meer concentratie vergen vanuit huis? We hebben getracht al deze vragen in deze Regisseur te behandelen.

Wij zijn trots op een wederom mooi exemplaar van De Regisseur en wensen je veel leesplezier!

Lees hier De Regisseur – Anderhalvemeter.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op