dec
07
2021

Artikel: Welzijn en gezondheid leidend op de Oscar Romeroschool

Geplaatst door KWK in Nieuws

Bewegen op school is gezond. Tijdens de gymlessen en tussen de lessen door, in de pauzes en als onderdeel van de reguliere lessen. Op de Oscar Romeroschool in Rotterdam weten ze dat al langer. Hun schoolgebouw is er tijdens een grootschalige renovatie zelfs speciaal op ingericht.

KWK-collega Wouter Boon trad tijdens de renovatie van de Oscar Romeroschool op als huisvestingsadviseur en bouwmanager. “Dit was een bijzonder project waarin sport en spel een heelĀ  belangrijke rol speelden. Dat heeft zich vertaald naar een aantal elementen die je niet standaard in elke basisschool ziet, zoals een theater en danslokaal met spiegels en een sporthal met een interactieve speelwand.”

Lees hier het hele artikel:

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op