jan
20
2022

KWK doet met 2 teams mee aan The Carbage Run 2022

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met fun, maatschappelijk, team, zorg

Van 24 t/m 28 januari 2022 vindt de wintereditie van The Carbage Run weer plaats. De start is in Kopenhagen en de deelnemers rijden de ultieme roadtrip door de sneeuw in een oud barrel door Zweden. Voor de 5e keer staat ook KWK weer aan de start.

Dit jaar doen we mee met 2 ‘barrels’. Bas Kohlmann en Jeroen van Kessel vormen samen een team en rijden in de ‘KWK BRIO’. Niels van Oosterbosch en Max Kraakman rijden als team in een BMW met Rotterdamse skyline door Zweden.

Net als voorgaande jaren rijden we weer voor een goed doel. Dit jaar is gekozen om PATIO te steunen. PATIO is het Patiëntinformatiecentrum Oncologie van het Erasmus MC Kanker Instituut. Bij PATIO kunnen oncologische patiënten en hun naasten ontspannen, ontmoeten, ontdekken en ontzorgen. Met onze donatie kunnen zij nog meer patiënten verblijden met een welkome afleiding in moeilijke tijden. Ga naar www.erasmusmcpatio.nl om te lezen wat zij precies doen.

Wil je KWK helpen om zoveel mogelijk op te halen voor dit mooie doel, dan mag je doneren via https://tikkie.me/pay/s37v65dtel78inrp5bo5

 

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op