jun
15
2023

KWK tekent samenwerkingsovereenkomst met Woonzorg Nederland

Geplaatst door KWK in Nieuws

Woonzorg Nederland heeft, op de vastgoedbeurs Provada, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met KWK en drie andere organisaties voor de aanbesteding van haar vastgoedprojecten.

Een samenwerking om de aanbestedingen van haar vastgoedprojecten via het Mercell platform te begeleiden. Een transitie die Woonzorg Nederland verder inzet naar data gestuurd werken. Woonzorg Nederland heeft een scherpe visie op data gestuurd werken. Woonzorg wil meer standaardiseren en meer gaan automatiseren, efficiënter werken met de toepassing van systemen. Het softwarepakket van Reasult ondersteunt bij het maken van financiële prognoses en analyses. Eerder ondertekende Woonzorg Nederland een overeenkomst met Mercell als inkoopplatform. Op de Provada is de overeenkomst met softwareleverancier Reasult ondertekend. Woonzorg Nederland tekende hiernaast een raamovereenkomst met KWK Huisvestingsregisseurs (in samenwerking met Significant Synergy), Trevian en SBM Bouw- en vastgoedmanagers voor het begeleiden van de aanbestedingen van haar vastgoedprojecten via het Mercell platform.

”Door deze nieuwe samenwerkingen aan te gaan kunnen we real time grip houden op de vastgoedprojecten en onze bijdrage in het leveren van seniorenwoningen en de kwaliteit van ouderenhuisvesting in Nederland vergroten”, aldus Cees van Boven, bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland.

“Vanuit onze rol als huisvestingsregisseur ontzorgen wij, samen met Significant, Woonzorg Nederland graag door het proces van aanbesteden naar ons toe te trekken. Er zit altijd meer in samenwerking!”, aldus Jeroen van Kessel, directeur KWK Huisvestingsregisseurs.

Stephan Deen, directeur Trevian: ”We zijn verheugd te mogen begeleiden bij vastgoedproject aanbestedingen van Woonzorg Nederland en hiermee een bijdrage kunnen te leveren aan haar ambities”.

SBM Bouw- en vastgoedmanagers: Aanwezig namens SBM: Sander van Kessel, adviseur – directeur, en Jeroen Huiskes, adviseur – partner. “We zijn zeer content met de ondertekening van deze overeenkomst; een mooi moment in onze inmiddels jarenlange samenwerking met Woonzorg Nederland. Wij gaan met veel enthousiasme aan de slag om Woonzorg Nederland ook de komende jaren te ondersteunen bij haar opgave.”

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op