Jubileum

KWK bestaat 15 jaar!

KWK 15 jaar

KWK bestaat 15 jaar en daarom vieren we het komend jaar feest! Uiteraard laten we deze prachtige mijlpaal niet ongemerkt voorbijgaan en staan we op verschillende momenten en manieren stil bij ons jubileum.

Op 24 maart 2009 is KWK gestart aan de Waterloostraat in Rotterdam. 10 jaar later, in 2019 werd het tijd voor een ruimer pand en zijn we verhuisd naar ons huidige kantoor in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Geografische groei werd een logische volgende stap. De merkbare groei van de projectportefeuille samen met de behoefte om ook in het zuiden van het land dichter bij de klant aanwezig te zijn, hebben geleid tot de opening van de KWK-vestiging in het Blushuis in Breda.

Inmiddels 15 jaar later is KWK een team met ruim 25 collega’s die met veel plezier betekenisvolle ruimtes en voorzieningen creëren voor mensen die daar dagelijks in Werken, Leven en Leren.

Wij zullen in dit feestelijke jaar op verschillende momenten stilstaan bij wat wij de afgelopen 15 jaar met elkaar, onze samenwerkingspartners, ons netwerk van interim professionals en onze relaties bereikt hebben. En omdat we dit jaar een dagje extra hebben, (2024 is een schrikkeljaar!) gaan wij die dag éxtra goed benutten! Hou hiervoor onze LinkedIn-pagina in de gaten.

Op deze webpagina houden we iedereen op de hoogte van de activiteiten die wij vanuit KWK zullen organiseren en plaatsen we ook foto’s van de diverse activiteiten.

Kortom, voldoende om komend jaar naar uit te kijken en onze LinkedIn-pagina in de gaten te houden.

Wij kijken uit naar een prachtig jubileumjaar!


Ontmoet het team achter de 15 jaar succes van KWK! 

In het kader van ons 15-jarig bestaan dit jaar een ontmoeting met de KWK-medewerkers. Aan alle collega’s stellen we dezelfde vragen over het werken bij KWK: wat vind je het leukst aan het werken bij KWK, wat maakt KWK uniek en welke 3 woorden passen het best bij KWK. 

In deze eerste editie maken jullie kennis met Ingrid Gonzalez, Patrick IJtsma en Bart van der Meer. Sinds 2013 is Ingrid ons vertrouwde gezicht van de backoffice. Zij zorgt ervoor dat heel veel zaken achter (en voor) de KWK-schermen in goede banen verlopen. Patrick is in 2018 bij KWK gestart en heeft destijds meegeholpen om de KWK Interim Professionals tak op te zetten. Als commercieel manager heeft hij een bijdrage geleverd in de groei van KWK en het afgelopen jaar is hij ook als projectmanager voor diverse projecten ingezet. Collega Bart is ons team ongeveer een jaar geleden komen versterken als huisvestingsregisseur en levert als projectmanager een waardevolle bijdrage aan diverse (onderwijs)projecten.

Ingrid Gonzalez

Wat maakt het werken bij KWK voor jou leuk/aantrekkelijk?
Ik ben blij met de prettige werksfeer bij KWK. Naast die goede werksfeer, maken de fijne collega’s mijn werk ook leuk.

Wat maakt KWK volgens jou uniek?
KWK is uniek omdat wij een team van professionals zijn met kennis van zaken die de behoefte van de klant op nummer 1 zet.

Noem 3 woorden die volgens jou het best bij KWK passen.
Klantgericht, collegialiteit en korte lijnen

Patrick IJtsma

Wat maakt het werken bij KWK voor jou leuk/aantrekkelijk?
Ik waardeer de bedrijfscultuur bij KWK om diverse redenen. Ten eerste heerst er een sterke nadruk op samenwerking, waarbij teamleden elkaar ondersteunen en ideeën delen om gezamenlijke doelen te bereiken. Dit schept een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar bijdrage te leveren. Een ander aspect dat de bedrijfscultuur bij KWK voor mij aantrekkelijk maakt, is de focus op continue groei en ontwikkeling. Het bedrijf biedt niet alleen kansen voor professionele training, maar moedigt ook individuele groei aan door het bevorderen van zelfsturing en het stellen van uitdagende doelen.

Wat maakt KWK volgens jou uniek?
KWK onderscheidt zich als huisvestingsadviesorganisatie door haar unieke benadering van de diverse maatschappelijke sectoren. Wat KWK echt bijzonder maakt, is de diepgaande toewijding aan maatwerkoplossingen voor haar klanten. In plaats van ‘one-size-fits-all’ adviezen te bieden, begrijpt KWK de individuele behoeften en doelen van elke klant, wat resulteert in advies op maat dat optimaal aansluit bij de specifieke uitdagingen en kansen van de klant.
Daarnaast is KWK vooruitstrevend in het omarmen van innovatieve technologieën en methodologieën binnen de huisvestingssector. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en analyses, streeft KWK ernaar om niet alleen de huidige behoeften van haar klanten te adresseren, maar ook om hen voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen in de huisvestingsmarkt.
Bovendien kenmerkt KWK zich door haar team van hooggekwalificeerde professionals, die niet alleen beschikken over diepgaande expertise in de huisvestingsbranche, maar ook een passie delen voor het leveren van uitmuntende service. De combinatie van klantgerichtheid, innovatie en expertise maakt KWK uniek in het leveren van adviesdiensten die verder gaan dan conventionele benaderingen, waardoor het een gewaardeerde partner is voor klanten die op zoek zijn naar exceptionele huisvestingsadviezen.

Noem 3 woorden die volgens jou het best bij KWK passen.
Klantgericht: Benadrukt de focus op de behoeften en tevredenheid van de klant, wat essentieel is voor een huisvestingsadvies organisatie zoals KWK.
Innovatief: Onderstreept de bereidheid van KWK om voorop te lopen in de toepassing van nieuwe ideeën, technologieën en benaderingen binnen de huisvestingssector.
Professioneel: Duidt op de hoogwaardige expertise en de ethische normen die KWK hanteert bij het verstrekken van adviesdiensten, wat cruciaal is voor het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid bij klanten.

Bart van der Meer

Wat maakt het werken bij KWK voor jou leuk/aantrekkelijk?
Ik waardeer de variëteit aan opdrachtgevers en projecten, het gehele maatschappelijke spectrum wordt bediend. Dit geeft een hele prettige dynamiek tussen de collega’s en zorgt voor interessante gesprekken.

Wat maakt KWK volgens jou uniek?
De volledige dienstverlening van het eerste idee of aanleiding tot de oplevering en de kwaliteit om iedere opdracht aan te kunnen, maken KWK uniek. Daarbij zijn wij gehuisvest op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam; het Groothandelsgebouw. Nieuwsgierig naar ons uitzicht, kom langs voor een bakkie koffie!

Noem 3 woorden die volgens jou het best bij KWK passen.
Professioneel, oplossingsgericht en ontzorgend.