okt
17
2019

Officiële opening verbouwde Oscar Romeroschool

Geplaatst door KWK in Nieuws getagged met KWK, onderwijs, projectmanagement

Vandaag is de Oscar Romeroschool officieel geopend na een verbouwing van 1 1/2 jaar. Kenmerkend is dat er ‘gefaseerd’ is verbouwd. Omdat de school tijdens de verbouwing gewoon in gebruik is gebleven, werd er in drie fases verbouwd.

KWK trad tijdens dit project namens de RVKO op als projectmanager. De Oscar Romeroschool is voorzien van een compleet nieuw interieur met leerpleinen en de mogelijkheid om klassen met elkaar te verbinden door middel van schuifwanden. Daarnaast is er een nieuwe entree over twee verdiepingen gerealiseerd die tevens dienst doet als centrale verbinding tussen de begane grond en de eerste verdieping.

Lees hier hoe “Welzijn en leergenot voorop staan tijdens de verbouwing Oscar Romeroschool”.

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact op